سه شنبه 21 آذر 1396
 انتخاب وب سایت

شرکت های دانش بنیان درمسیربهره برداری ازگیاهان دارویی گام بردارند
خبرگزاری مهر : رئیس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری گفت: شرکت های دانش بنیان در مسیر بهره برداری از گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری گام بردارند. به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل پیر علی ظهر سه شنبه در جمع مدیران شرکت های دانش بنیان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان باید در مسیر بهره برداری از گیاهان دارویی گام بردارند، اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری به واسطه شرایط اقلیمی و خاص رویشگاه بسیاری از گیاهان نادر جهان است که بسیاری از این گیاهان دارویی خاص این استان هستند.
چهارشنبه 12 اسفند 1394
 بهره مندی شرکت ها از معافیت مالیاتی ۱۵ ساله
خبرگزاری ایرنا : سرپرست کارگروه نظارت و ارزیابی شرکت ها و موسسه های دانش بنیان گفت: طبق قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان، اگر شرکتی شرایط دانش بنیانی را از دست بدهد، نمی تواند از تمام مزایای این قانون از جمله معافیت مالیاتی ۱۵ ساله بهره مند شود.
 کاهش ۱۲ درصدی نرخ سود تسهیلات پرداختی به شرکت‌های دانش‌بنیان
خبرگزاری موج : رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور از کاهش نرخ سود تسهیلات پرداختی به شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: با توجه به پایین آمدن نرخ سود بانک‌ها، این رقم به ۱۲ درصد کاهش یافته است. به گزارش خبرگزاری موج، بهزاد سلطانی در نشست مشترک با مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری یزد افزود: این روند کاهش با توجه به کمتر شدن سود بانک‌ها و متناسب با آن ادامه خواهد داشت. وی اظهار کرد: البته صندوق خدمات دیگری از جمله وام قرض‌الحسنه چهار درصد و تأمین دفاتر کاری را نیز به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌کند.
 اعطای وام ۲۸ میلیارد تومانی به ۲۲۰ شرکت دانش‌بنیان
اشگاه خبرنگاران جوان : مدیر کل دفتر تجاری‌سازی‌ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اعطای وام ۲۸ میلیارد تومانی به ۲۲۰ شرکت دانش‌بنیان در سال ۹۴ خبر داد. اسماعیل قادری‌فر مدیر کل دفتر تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات دفتر تجاری‌سازی معاونت علمی از سال ۹۳ بحث حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیانی است که در مسیر رسیدن به توسعه خود با شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ تعامل بر قرار کنند.
 شرکت های دانش بنیان حوزه نفت و انرژی حمایت می شوند
خبرگزاری ایسنا: سبزوار- ایرنا- مشاور سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: از شرکت های دانش بنیان در حوزه نفت و انرژی حمایت می شود. به گزارش ایرنا سیدکمال نوری شامگاه دوشنبه در حاشیه آیین تجلیل از دانشجویان دانشگاه فناوری های نوین سبزوار در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: این سازمان فرصت های تحقیقاتی و پژوهشی خوبی برای دانشجویان و دانشگاهیان فراهم کرده است. مجری طرح جامع سلامت و بهداشت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: این مجموعه از تحقیقات دانشجویی و دانشگاهی مرتبط با حوزه نفت و صنایع پتروشیمی و نیازهای منطقه عسلویه حمایت می کند.
 نتایج 1 - 5 از تعداد 10  خبر